Styreutvikling Romerike
Ledelse, nettverk og utvikling

Styreutvikling romerike

Styre & sekretariat

 
Owe_03-03-IMG_9016_2.jpg

OWE HALVORSEN

 Styreleder

Har drevet egen advokatpraksis siden 1986.

Daglig leder og Partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co som har 20 ansatte, hvorav 14 er advokater. Styreleder i Lillestrøm Sportsklubb i 2015 og 2016, styreleder for Åråsen Eiendom AS fra 1995, styreleder for Lillestrøm Byutvikling AS 2001 - 06.

Sittet i kommunestyre og Fylkesting 1976 - 83.

 
02 Henriette Caroline Tyldum -SH.jpg

Henriette Tyldum

Daglig leder

Henriette er i dag rådgiver i firma Trifid AS som leder deg gjennom endringer i grensesnittet forretning, teknologi og organisasjon.

Henriette har over 20 års erfaring fra strategisk ledelse og endringsprosesser innen både privat og offentlig sektor. Hun er visjonær, systematisk, omsorgsfull og effektiv med stor gjennomføringsevne, og kan gjennom hele hennes karriere vise til meget gode resultater.  Disse resultatene kommer av kompetanse innenfor prosjekt, implementering og prosesser, forståelse av organisasjoner og endringsledelse.

Henriette er gift, har to barn og bor på Strømmen.


Sven_Aarvold_Oslo_cn95_B_1.jpg

SVEN AARVOLD

Styremedlem

Partner og medeier i BDO.
Statsautorisert revisor. Har 27 års allsidig revisjonspraksis fra en rekke større og mindre selskap. I tillegg til å være oppdragsansvarlig revisor, har han også utført en rekke spesialoppdrag bl.a. innen oppkjøp, fusjoner, fisjoner, verdivurderinger, børsintroduksjoner med mer.

 
per 2.jpg

Per Andrè gangsø

Styremedlem

Per Andrè Gangsø startet sin yrkeskariere i forsvaret. Etter endt tjeneste i forsvare tok han eiendomsmegler studie ved BI Oslo.

Jobbet i perioden 2005-2008 som eiendomsmegler før han i 2008 startet i Nordea Bank. Jobbet først i Nordea privatmarked i perioden 2008-2012 som autorisert finansiell rådgiver, fra og med 2012 og frem til i dag jobber han som Relationship Manager  i Nordea Bedriftsmarkedet, hovedsakelig innenfor SMB og storkunde markedet.


Gard%2BAleksander%2BBj%25C3%25B8rnstad.%2BFOTO%2BThomas%2BBrun%2BNTB%2B.jpg

GARD A. BJØRNSTAD

Styremedlem

Gard Aleksander Bjørnstad begynte som næringslivsassurandør i Storebrand & If i 1985.  Året etter etablerte Bjørnstad sitt eget firmaagentur som ble solgt tretten år etter. Fra årtusenskiftet til i dag har han vært ansvarlig forsikringsmegler i ulike virksomheter underlagt regelverket til Finanstilsynet.

Han driver i dag forsikringsmeglerselskapet HUB iGAB som har garantier, megling av forsikringsavtaler og nautisk forsikring av større fritidsbåter som sitt spesialfelt i Norden. Hans spesialområde er forretningsutvikling innen salg og forebyggende rådgivning av enhver risiko til større bedrifter.

Bjørnstad er autorisert forsikringsrådgiver i skade, liv og pensjons-forsikring (SA2 og LPA2). Han sitter også i flere utvalg og styrerom og var også president i Norges Livredningsselskap i perioden 2012-2015.

Han har tre barn, er gift og bosatt på Nesodden.
 

 
image001.jpg

TRINE åLDSTEEDT

Styremedlem

TTrine Åldstedt er en visjonær ildsjel innen menneskelig utvikling. Grunnlegger av MetaResource AS, driver i dag Trine Åldstedt – Mastery Work AS. Hun har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher.

Trine Åldstedt har æresgraden Master Trainer of NLP, er Master Certified Coach, M.A.E.P.H. Hypnotherapeut, samt forfatter og foredragsholder. Hun er en sterk stemme og en pioner innen NLP og coaching i Norge, og har vært aktivt med i utviklingen av Norsk Bransjestandard for Coaching.


bodil.jpg

BODIL LØKKEN BENDIKSEN

Styremedlem

Adm.direktør i Norasonde AS siden 2007

14 års erfaring fra konsulent-og bemanningsbransjen både
som regiondirektør, avd.leder og direktør for forretningsområde i datterselskap.
Bred erfaring innen salg, ledelse, HR og økonomiområdet. Master fra BI (Styre, HR og prosjektledelse), bachelor innen økonomi.

 
ANDERS.jpg

ANDERS ASKEVOLD

Styremedlem

Anders er leder for GS1 Smart Centre. Han har vært med på å etablere flere varehandelskjeder og har lang erfaring innenfor områdene kjededrift, innkjøp og logistikk, SCM, prosjektledelse m.m. Han er utdannet innkjøper og har tidligere hatt ulike direktørroller i kjeder som Binders (nå Staples) og Ark Bokhandel. Anders har bred prosjekterfaring og ledet i 2009/2010 prosjektet "RFID i den norske bokbransjen" på oppdrag fra aktørene i bokbransjen.


bjorn-inge-skipperud.jpg

BJØRN INGE SKIPPERUD

Styremedlem

Bjørn-Inge er leder og eier av NOR-Konsulenten AS siden 2009 Han har jobbet med ledelses/-medarbeiderutvikling i mer enn 20 år og gjennomfører prosesser for næringslivet, organisasjoner og det offentlige. Vært 5 år daglig leder i Ringom instituttet as – avd Oslo og 10 år som Country manager Philips Norge AS – Luminaries. Bjørn-Inge ble i Philips kåret til «Hall of Fame» i 2006 for særdeles godt lederskap bland 3000 ledere. Satt i norsk og nordisk ledergruppe. Jobbet 15 år i Océ-Norge AS og satt i ledergruppen som salgssjef.