Styreutvikling Romerike
Ledelse, nettverk og utvikling

Styreutvikling romerike

Styre & sekretariat

 
Owe_03-03-IMG_9016_2.jpg

OWE HALVORSEN

 Styreleder

Har drevet egen advokatpraksis siden 1986.

Daglig leder og Partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co som har 20 ansatte, hvorav 14 er advokater. Styreleder i Lillestrøm Sportsklubb i 2015 og 2016, styreleder for Åråsen Eiendom AS fra 1995, styreleder for Lillestrøm Byutvikling AS 2001 - 06.

Sittet i kommunestyre og Fylkesting 1976 - 83.

 
inger.jpg

INGER HEGNA

Styremedlem

Økonom med master i markedsføring, innovasjon, ledelse og consulting. Inger har over 30 års yrkeserfaring og i 20 av disse årene har hun vært leder, blant annet som direktør og banksjef i DNB og SEB Privatbanken, og som Administrerende direktør for Sisu Produkter AS (importselskap av landbruks- og entreprenørmaskiner). Hun er kommunestyrepresentant (10 år) for Høyre i Skedsmo kommune, og aktiv innenfor flere lag og foreninger på Romerike. 

Sven_Aarvold_Oslo_cn95_B_1.jpg

SVEN AARVOLD

Styremedlem

Partner og medeier i BDO.
Statsautorisert revisor. Har 27 års allsidig revisjonspraksis fra en rekke større og mindre selskap. I tillegg til å være oppdragsansvarlig revisor, har han også utført en rekke spesialoppdrag bl.a. innen oppkjøp, fusjoner, fisjoner, verdivurderinger, børsintroduksjoner med mer.

 
per 2.jpg

Per Andrè gangsø

Styremedlem

Relationship Manager at Nordea. Utdannet fra BI, har jobbet i eiendomsbransjen, samt bank- og finans de siste årene.

 
gard.jpg

GARD A. BJØRNSTAD

Styremedlem

Gard Aleksander Bjørnstad startet sin yrkeskarriere i 1985 som næringslivsassurandør i Storebrand/If..
I 1987 startet han eget firmaagentur som ble solgt i 2000. Fra 2000 og frem til i dag ansvarlig forsikringsmegler underlagt regelverket gitt av Finanstilsynet. Et særlig ansvar i IAM Insurance for forretningsutvikling innen salg og forebyggende rådgivning av enhver risiko.

Gard er autorisert forsikringsrådgiver både i skade, liv og pensjons-forsikring (SA2 og LPA2). Fra desember 2017 vil han lede Garanti avdelingen som stiller og utvikler garantier næringslivet til enhver tid ser behov for og må ha etter gitte regelverk
Gard sitter i en rekke faglige utvalg og styrerom. Han var bl.a President i Norges Livredningsselskap frem til 2015.
 

 
trine.png

TRINE åLDSTEEDT

Styremedlem

Trine Åldstedt er en visjonær ildsjel innen menneskelig utvikling, og grunnlegger og fagansvarlig i MetaResource AS. Hun har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher.

Trine Åldstedt er Master Trainer of NLP, Master Certified Coach, M.A.E.P.H. Hypnotherapeut, samt forfatter og foredragsholder. Hun er en sterk stemme og en pioner innen NLP og coaching i Norge, og har vært aktivt med i utviklingen av Norsk Bransjestandard for Coaching.

 
bodil.jpg

BODIL LØKKEN BENDIKSEN

Styremedlem

Adm.direktør i Norasonde AS siden 2007

14 års erfaring fra konsulent-og bemanningsbransjen både
som regiondirektør, avd.leder og direktør for forretningsområde i datterselskap.
Bred erfaring innen salg, ledelse, HR og økonomiområdet. Master fra BI (Styre, HR og prosjektledelse), bachelor innen økonomi.

 
ANDERS.jpg

ANDERS ASKEVOLD

Styremedlem

Anders er leder for GS1 Smart Centre. Han har vært med på å etablere flere varehandelskjeder og har lang erfaring innenfor områdene kjededrift, innkjøp og logistikk, SCM, prosjektledelse m.m. Han er utdannet innkjøper og har tidligere hatt ulike direktørroller i kjeder som Binders (nå Staples) og Ark Bokhandel. Anders har bred prosjekterfaring og ledet i 2009/2010 prosjektet "RFID i den norske bokbransjen" på oppdrag fra aktørene i bokbransjen.

 
bjorn-inge-skipperud.jpg

BJØRN INGE SKIPPERUD

Styremedlem

Bjørn-Inge er leder og eier av NOR-Konsulenten AS siden 2009 Han har jobbet med ledelses/-medarbeiderutvikling i mer enn 20 år og gjennomfører prosesser for næringslivet, organisasjoner og det offentlige. Vært 5 år daglig leder i Ringom instituttet as – avd Oslo og 10 år som Country manager Philips Norge AS – Luminaries. Bjørn-Inge ble i Philips kåret til «Hall of Fame» i 2006 for særdeles godt lederskap bland 3000 ledere. Satt i norsk og nordisk ledergruppe. Jobbet 15 år i Océ-Norge AS og satt i ledergruppen som salgssjef.

 

 
solfrida.jpg

solfrid flateby

Daglig Leder

Solfrid Flateby (44) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor. Hun har jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.