Styreutvikling Romerike
Ledelse, nettverk og utvikling

Kommende aktiviteter

Back to All Events

«Den hemmelige oppskriften på Coca-Cola»

  • Scene 5 11 Kirkegata Lillestrøm, Akershus, 2000 Norway (map)

Et foredrag om merkevaren, rekordresultatene i Norge, kampen om kundene, avgiftstrøbbel og godt lederskap.

Coca-Cola er verdens mest kjente merkevare, og det norske selskapet har hovedkontor og produksjon på Lørenskog. På Lørenskog jobber flere hundre ansatte, og administrerende direktør er Stein Rømmerud (48) fra Eidsvoll. Han har i løpet av tre år satt salgs- og resultatrekorder i et krevende marked med store dagligvareaktører og økte avgifter på blant annet miljø, emballasje og sukker. Nå kommer han til Styreutvikling Romerike for å dele erfaringer rundt myndighetskontakt, ledelse, det å jobbe i «gode og mindre gode tider» - og kanskje han forteller oss om den hemmelige oppskriften på Coca-Cola.

Påmelding til post@styreutviklingromerike.no (frist 8. april)

Om Stein Rømmerud

Stein Rømmerud er administrerende direktør i Coca-Cola Enterprises Norge AS, tidligere direktør for kommunikasjon og samfunns-kontakt i Coca-Cola Drikker. Har tidligere hatt tilsvarende stillinger i samme selskap, og var i perioden 2006 til 2009 direktør for avdelingen for merkevarer og markeds-kommunikasjon i kommunikasjons-byrået Burson-Marsteller. Han var i perioden 1996–2002 redaktør i motorsykkelbladet Bike, og har selv vært aktiv motorsyklist, testfører, baneinstruktør og tidligere aktiv utøver i roadracing.

Han kommenterer også roadracing på Eurosport og Viasat Motor, og ble kåret til årets norske kommentator på Eurosport i 2002.

Den kunnskapsrike og engasjerte topplederen er en etterspurt foredragsholder – og vi gleder oss til å høre ham dele sine erfaringer.

PRAKTISK INFORMASJON

Frokostmøtet vårt i januar fylte Scene 5 til randen igjen - vi håper vårt aprilmøte vil være like attraktivt! Husk å melde deg på for å sikre deg plass - og ikke minst, melde deg av hvis du blir forhindret fra å delta etter påmelding. Har du en kollega eller noen du kjenner som du tenker temaet er relevant og viktig for - så invitere ham / henne gjerne med!

Når: Fredag 13.april, 08:00-10:00
Sted: Scene 5 i Lillestrøm
Servering: Enkel frokost med kaffe og te

Påmelding til post@styreutviklingromerike.no (frist 8.april)