Styreutvikling Romerike
Ledelse, nettverk og utvikling

Tjenester

Nettverk

 

Styrelederskolen

www.styrelederskolen.no

Styrelederskolen skal formidle det akademisk faglige og praktiske i en helhetlig sammenheng. Vi har et faglig godt program og profilerte foredragsholdere.

Styrelederskolen er beregnet for alle i Norge som har interesse av at et styre arbeider og fungerer optimalt. Det kan være eiere, styreledere, styremedlemmer, daglig ledere og andre interesserte.

 

Kunnskapsbyen

www.kunnskapsbyen.no

Kunnskapsbyen Lillestrøm, som ble etablert i 2000, er en organisasjon som skal koordinere og stimulere til videreutvikling av næringslivet og forskning- og utdanningssmiljøet i kommunen og regionen forøvrig.  Målet er å bidra til til økt innovasjon og nasjonal verdiskaping. Mange av Norges største og mest attraktive forskningsinstitutter og kunnskapsbedrifter er lokalisert her og med sine 5000 ansatte og ca 5000 studenter, er dette et av norges fremste teknologiske miljø.

Bak står et offentlig og privat partnerskap mellom forsknings- og utdanningsinstitusjoner, teknologibedrifter og andre kunnskapsbedrifter, Akershus fylkeskommune og Skedsmo kommune.